AZ ÁGOTA Marketing Studió Kft. a szolgáltatásait szakmailag felkészült, tapasztalt kollégákkal látja el.


 • Rendezvényszervezés:
  Esküvőszervezés
  Vállalati rendezvények szervezése
  Sajtótájékoztatók szervezése

 • Dekoráció, ami nem más, mint a kiválasztott reklámfelület arca. Fontos a letisztult megjelenés, amely egyértelműen informálja a leendő ügyfelét arról, hogy mi az a termék, szolgáltatás, amit értékesíteni szeretne.

 • Arculattervezés, az uniós támogatással megvalósuló fejlesztési tervekkel, így az Új Magyarországi Fejlesztési Tervvel /ÚMFT/ kapcsolatos kommunikációs kötelezettségeket és feladatokat, több európai uniós és hazai jogszabály szabályozza. Ennek a kommunikációs stratégiának egyik alapeleme az Arculati Kézikönyv (letölthető, PDF) mely az ÚMFT minden szereplője számára kijelöli az arculati irányokat. A kedvezményezett a pályázattal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségének teljesítése során az ebben a kézikönyvben leírtak szerint köteles eljárni.

 • Lakberendezés, a lakberendezés lap célja, hogy végigvezessen azokon a lehetőségeken, amelyek segítségével ideális, egyénre szabott lakókörnyezetet tudunk teremteni. A helyesen kialakított lakáskultúra testi, lelki feltöltődésünket szolgálja nap, mint nap.

 • Grafikai munkák. A folyamatos kontaktus, az állandó megjelenés a reklámozás elsőszámú célja. Fontos, hogy a reklámfelületre kerülő grafikák időtállóak legyenek. Mi, kizárólag jó minőségű, színtartó, anyagokkal dolgozunk. Az általunk előállított grafikai termékek minden szempontból megfelelnek a Kézikönyvben foglalt általános alapelveknek (logotipus, betűtipus, kiegészítő grafikai elemek, kiegészítő logok, kedvezményezettek, arányosítási rendszer, image illetve projekt fotók).

 • Fotózás (party, tárgy, gyermek stb.)
© 2009. ÁGOTA Marketing Stúdió Kft. Készítette: MOTYÓ MULTIMÉDIA Bt. www.motyomultimedia.hu HONLAP TÉRKÉP